Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
07. september 2016

SK Forsyning samles i Slagelse

Billede stort:
SK Forsyning samles i Slagelse

Bestyrelsen i SK Forsyning A/S har på sit møde i dag besluttet, at medarbejderne, der er spredt på flere adresser i Slagelse og Korsør, skal samles på én adresse på Nordvej i Slagelse.


”Efter mange drøftelser har bestyrelsen har valgt at arbejde videre med den økonomisk mest effektive løsning for en samlokalisering”, udtaler bestyrelsesformand i SK Forsyning, Ole Drost og fortsætter: ”Det er uden konkurrence den billigste løsning at udnytte en allerede eksisterende adresse og dele af dens bygninger”.


Bodil Knudsen, næstformand for bestyrelsen i SK Forsyning, uddyber: ”Med den valgte lokalisering sikrer vi, at det effektivitetstab på ca. 5 mio. kr. om året, som vi har i øjeblikket, kan elimineres helt”.


Med de overslag, bestyrelsen er blevet præsenteret for i dag, er det sandsynliggjort, at vi kan investere i om- og tilbygninger, som har en tilbagebetalingstid på kun ca. 7 år, siger Ole Drost og afslutter: ”Det har været vigtigt for bestyrelsen ikke at skulle bruge op imod 100 mio. kr. til et nyt prestigebyggeri, men i videst muligt omfang genanvende de ejendomme, som SK Forsyning allerede råder over. Og samtidig har det været vigtigt at sikre en strategisk velvalgt placering i fht. den udvikling, vi i disse år ser i forsyningsbranchen”.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen